SPOR MEDYASI

Mehmet Demirkol’dan Beşiktaş’ın kararı hakkında olay yorum

Beşiktaş'ın Fenerbahçe maçına çıkmama kararıyla ilgili konuşan yorumcu Mehmet Demirkol, "Baba Hakkı ve Süleyman Seba olsaydı bu maça çıkardı" dedi.

Mehmet Demirkol’dan Beşiktaş’ın kararı hakkında olay yorum

Yazar ve yorumcu Mehmet Demirkol, Beşiktaş’ın Fenerbahçe maçına çıkmama kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Fanatik Gazetesi’ne konuşan Demirkol, “Baba Hakkı ve Süleyman Seba olsaydı bu maça çıkardı” ifadelerini kullandı.

İşte Demirkol’un açıklamalarından satır başları;

“Şimdi tabi hukuki değiliz. Kararın gerekçesi hukukçuların işi. Bizim de duyduklarımız, yaşadıklarımız var. Benim anladığım Türkiye Futbol Federasyonu Şenol Güneş’e ve kendi hakemine inanmadı. Bu yola çıkıyor ben başka bir sonuç çıkaramıyorum burdan. Şampiyonluk karakteri şöyle bir şey; en zayıf olduğun konuda bile artık son düzlükte kendini biraz düzeltirsin, düzeltebilen şampiyon olur.”

“TFF’NİN KARARINI YANLIŞ BULUYORUM” : “Federasyonun kararını yanlış buluyorum. Bunun örneği yok! Burada karar maçın 3-0 hükmen tescilidir. Ben hiç böyle bir sonuç hatırlamıyorum. Buradan bir sonuç çıkıyor. TFF, Şenol Güneş ve Mete Kalkavan’a inanmıyor. O zaman ceza ver. Bu maçta da bir problem vardı. Bu karar tahümmelere uymadı. Trabzonspor – Sivasspor maçını hatırla. Maç 90. dakika tatil edildi”

Devlet Bahçeli'den Beşiktaş’a tepki!

“BABA HAKKI VE SEBA OLSAYDI…” “Baba Hakkı ve Süleyman Seba olsaydı bu maça çıkardı. Eğer bu maçı kazansanız Pancu zaferinden daha büyük bir zafer olurdu. Yenilebilirsin de, burada da çıkar, ‘haksızlığa uğradık ama olmadı’ dersin. Sporculara sorsalar bence bir tane bile ‘gitmeyelim’ demez. Bir sporsever olarak ben oynansın isterim. Çünkü buradan Beşiktaşlı olarak bakınca büyük kahramanlık destanı çıkabilir diyorum. Denizlispor – Fenerbahçe maçında stattaydım. O maç da tatil edilmeliydi. Sürekli oyun duruyordu. Ben Selçuk Dereli’yle görevi bıraktıktan sonra da sordum bu konuyu ikna olmadım.”

Beşiktaş'ın maça çıkmama kararı dünya basınında

Yorumlar
TREND HABERLER