SPOR MEDYASI

Mehmet Demirkol'dan Yılmaz Vural'a sert çıkış

Mehmet Demirkol, NTV Spor'daki Spor Servisi programında gündeme dair düşüncelerini paylaştı. Mehmet Demirkol, Türkiye'deki teknik direktör sirkülasyonuna yönelik dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Demirkol'dan Yılmaz Vural'a sert çıkış

Mehmet Demirkol, Galatasaray’da teknik direktör değişikliğinin temel sebeplerinden birinin yeterli kadro derinliğinin olmayış olduğunu ve hocanın bazı oyunculardan verim almaya çalışırken başına iş açabileceğini söyledi.

Demirkol futbol gündemine ilişkin değerlendirmelerine şu şekilde devam etti: ‘Muslera çok kötü. Kendi standardında değil. Zaten formunda olsaydı Akhisar Belediyespor maçında o forma giymezdi. Form tutsun diye oynatıldığını düşünülüyorum. Muslera’nın karşısındaki her oyuncu artık gol atabileceğini düşünüyor.

Galatasaray Müzesi'nde Hakan Şükür detayı!

Türkiye’nin 1 numaralı başkanı İlhan Cavcav bir defasında “UEFA Kupası tamamen zarar.” demişti bana. Bu insanlar şirketlerini böyle mi yönetiyor Allah aşkına?

Türkiye’de teknik direktör konusunda aşırı bir sirkülasyonun olmasının iki nedeni var. Birincisi dolap dönüyor, ikincisi ise yöneticiler maalesef işi bilmiyor.

Yılmaz Vural, hâlâ Türk futbolunu eleştiriyor. O zaman git Almanya’da çalış kardeşim. Köln spor akademisinden değilmisin 3. turu atıyorsun. Hala öyle diyor böyle diyor. E sen yaptın kardeşim ben yapmadım ki.Bu sistemin içinde olan ben değilim ki.’

Yorumlar
TREND HABERLER