FENERBAHÇE

Mehmet Topal’dan ayrılık iddialarına cevap

Fenerbahçe'nin deneyimli orta saha oyuncusu Mehmet Topal sabah antrenmanından önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Mehmet Topal’dan ayrılık iddialarına cevap

Fenerbahçe'nin deneyimli orta saha oyuncusu Mehmet Topal basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Topal yaptığı açıklamada yeni teknik direktör Cocu için; ” İyi bir hoca ayrıldı ve başka iyi bir hoca koltuğu devraldı. Cocu’nun geçmişi başarılarla dolu. Sıcakkanlı ve herkese yardım etmeye çalışıyor. ” derken hakkında çıkan takımdan ayrılacak haberlerine ise “Hakkımızda birçok haber çıkıyor, moralimiz bozuluyor. Söylemeyeceğim sözler gazetelerde yer aldı. Çok fazla üzüldüm. Zaten bir şey olacaksa, başkan, hoca ya da sportif direktör bunu açıklar.” dedi.

‘STOPER OYNAMAYI SEVMİYORUM’ : Mehmet Topal ayrıca “Stoper oynamayı sevmiyorum ama ne görev verilirse yaparım. Zaman zaman yıprattığı zamanlar oldu. Öz mevkim olmadığı için hatalar yaptığım oldu bu da beni etkiledi. Biz ofanstakilerin rahat etmesi için geriyi organize ediyorduk. Josef ile çok iyi bir uyum yakaladığımızı düşünüyorum. Bize yapılması gerekenler söyleniyor, biz de elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Uzun zamandır Şampiyonlar Ligi’ne katılamamak bizim için kötü. Bunun için tüm camiamızdan, futbolcular olarak özür dileriz. Taraftarlarımız bizim 12. adamımız. Onlar bize destek olduğu zaman stadımızdan hiçbir rakibin kolay kolay çıkabileceğini sanmıyorum. Onların karşısına çıkmak için sabırsızlanıyoruz. Yeni bir sayfa açıldı. Beklentiler üst düzeyde, takım olarak daha iyi ve özverili çalışmalıyız. Bu beklentilerin altında kalmamalıyız. Herkes bunun farkında, antrenmanlarda çok iyi mücadeleler oluyor.” açıklamalarında bulunurken milli oyuncu Dünya Kupası için de “Eğer Dünya Kupası’na gitseydik bazı ülkelerden daha iyi performans gösterebilirdik. Ben Belçika’yı favori görüyorum. Topla daha iyi olduklarını düşünüyorum. Hak eden kazansın” ifadelerine yer verdi.

Fenerbahçe'ye transferde Dünya Kupası şoku

Yorumlar
TREND HABERLER