TRABZONSPOR

Muharrem Usta'dan başkanlık açıklaması

Trabzonspor camiası, yapılacak kongreye kitlenirken mevcut başkan Muharrem Usta, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Usta, ''Adaylıkla ilgili adını koymak doğru olmayabilir. Kulübün ekonomik olarak iyi hale gelmesi gerekiyor.'' dedi.

Muharrem Usta'dan başkanlık açıklaması

FİFA'dan gelen transfer yasağının ardından olağanüstü kongre kararı alan başkan Muharrem Usta, A Spor ekranlarında gündemi değerlendirdi.

Muharrem Usta'nın açıklamarı şu şekilde:

''Geleceği yeniden planlamak gerekiyor. Trabzonspor'un her zaman zirveye oynaması lazım. Üstüne koyarak devam etmek lazım. Bu takım eksikleri tamamlanır ve gelen yönetim bunları başarır. Biz bir karar aldık.

Adaylıkla ilgili adını koymak doğru olmayabilir. Kulübün ekonomik olarak iyi hale gelmesi gerekiyor. Bu kulübü bu hale kim getirdiyse, ben de dahil, kulübü kaç para borçla aldıysak o borçla bırakırım. Eski başkanlar da bunu yapsın.

Bu kulübün 40 milyon euro borcu vardı. Ben de dahil tüm başkanlar çıksın ve yaptıkları borçları ödesin. Yeniden borç rakamını 40 milyon euroya indirelim. Herkes yaptığı borcu kapasın. 2010-11'de rakam buydu, hadi eski başkanlar çıksın bunu yapalım.

Süreklilik olsun isterdim ama bazen böyle olabilir. Kazandık, güzel bir maçtı, her şey için teşekkür ederim.''

Akhisarspor Trabzonspor maçı golleri ve geniş özeti

Yorumlar
TREND HABERLER