DİĞER HABERLER

NTV Spor resmen kapandı bu sözlerle veda ettiler

17 Mart 2008'de yayın hayatına başlayan NTV Spor, 10 yıllık yayın hayatından sonra aynı tarihte 22.30'da resmen kapandı. Kanalın son yayınını yapan Rıdvan Dilmen ve Murat Kosova yaptı

Yayına başladığı tarihten bu yana yaptığı programlarla izleyicinin beğenisini toplayan NTV Spor, 17 Mart Cumartesi günü Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin sonrasında yaptığı yayınla resmen kapandı.

KAPANIŞI KOSOVA YAPTI: Kanal, Rıdvan Dilmen ve Murat Kosova'nın sunduğu 'Yüzde yüz futbol programıyla kapandı. Program ve kanalın kapanışını yapan Murat Kosova'nın konuşması sırasında duyugusal anlar yaşandı.

Discovery Communications’ın bünyesinde yayına başlayacak olan DMAX, NTV Spor'un frekansıyla 22.30'dan itibaren yayına başladı.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Yorumlar
TREND HABERLER