ŞAMPİYONLAR LİGİ

Old Trafford'ta Juventus güldü

Şampiyonlar Ligi H Grubu üçüncü maçında Manchester United evinde, Juventus'e konuk etti. Manchester United - Juventus karşılaşmasının tüm detayları...

Old Trafford'ta Juventus güldü

Manchester United, Şampiyonlar Ligi H Grubu üçüncü maçında Juventus'u ağırladı. Old Trafford'taki karşılaşmada Juventus, United'ı tek golle geçti. Gecenin maçında İtalya temsilcisi Juventus'un yıldız ismi C. Ronaldo, eski takımına karşı Juventus formasıyla ilk maçına çıktı. 

Devler Ligi'nde bu haftanın sonucu en çok merak edilen karşılaşmasında Juventus, 17. dakikada Dybala'nın ayağından bulduğu golle Manchester United'ı 1-0 mağlup etti ve 3 puanı kazanan taraf oldu.

Bu galibiyetle Juventus, Devler Ligi'nde üçte üç yaptı ve puanını 9'a çıkardı. Manchester United ise 4 puan ile grupta ikinci sırada yer aldı.

Juventus'un yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo ise 5 Mart 2013'te oynanan Manchester United - Real Madrid karşılaşmasından sonra ilk kez eski kulübüne Old Trafford'da rakip oldu. İngiliz taraftarlar Ronaldo'ya yoğun sevgi gösterilerinde bulundu.

MANCHESTER UNİTED: 0 - JUVENTUS: 1 (17' Dybala)

MANCHESTER UNİTED: De Gea, Young, Lindelöf, Smalling, Shaw, Matic, Pogba, Mata, Rashford, Martial, Lukaku

JUVENTUS: Szczesny, Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro, Matuidi, Bentancur, Pjanic, Dybala, Cuadrado, Cristiano Ronaldo

STAT: Old Trafford

HAKEM: Milorad Mazic

MANCHESTER UNİTED: 0 - JUVENTUS: 1

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER