ANTALYASPOR

Osmanlıspor Antalyaspor maçı sonucu ve özeti

Spor Toto Süper Lig 23. hafta mücadelesinde Osmanlıspor ile Antalyaspor 0-0 berabere kalırken ev sahibi Osmanlıspor bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Osmanlıspor Antalyaspor maçı sonucu ve özeti

Spor Toto Süper Lig 23. hafta karşılaşmasında Antalyaspor’u ağırlayan Osmanlıspor, bir penaltı vuruşundan yararlanamadığı maçı 0-0 beraberlikle tamamladı ve alt sıralardan kurtulma mücadelesinde önemli bir kayıp yaşadı.

Ligde 5 haftadır galibiyet alamayan Osmanlıspor, ilk yarısı 0-0 sona eren maçın 55. dakikasında penaltı kazandı. Topun başına geçen Sokol Cikalleshi vuruşu gole çeviremezken kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç 0-0 beraberlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından Osmanlıspor 20, Antalyaspor ise 25 puana ulaştı. Osmanlıspor gelecek hafta deplasmanda Kasımpaşa’ya konuk olurken Antalyaspor sahasında Sivasspor’u ağırlayacak.

MAÇTAN DAKİKALAR :  8. dakikada Maicon'un pasında Yalçın'dan seken top Yekta'nın önünde kaldı. Yekta'nın savunmanın arasından çektiği şuta son anda müdahale eden, Karcemarskas kornere çeldi.
12.dakikada Maicon'un pasıyla ceza sahasına giren Sakıb, topu üsten auta gönderdi.
13.dakikada Anıl'ın pasıyla ceza sahasına giren Umar, savunmanın arasından çektiği şut dışarı çıktı.
18.dakikada savunmanın hatasından yararlanan Payam, ceza sahasına girerek çektiği şut kaleciden döndü. Dönen top Sokol'un eline çarptı ve önünde kaldı. Çektiği şutta top ağlara gitti ancak Hüseyin Göçek, el nedeniyle golü iptal etti.
26.dakikada sağ taraftan çizgiye inen Payam sert bir orta attı. Kaleci Ferhat topu elinden kaçırdı ve ağlara gitmekte olan topa yine Ferhat son bir hamle yaparak çizgi üzerinde kontrol etti.
32.dakikada Nazım'ın kale çizgisine kadar inerek yaptığı ortaya Souleymane'in ön direkte ki kafa vuruşu arka kale direğine sıyırarak auta çıktı.
40.dakikada savunmada Tortol'un uzaklaştırdığı top Fernando'nun önünde kaldı. Çektiği şutta top Karcemarskas'ın kontrolünde direğin dibinden dışarı gitti.
45+1.dakikada sol taraftan ceza sahasına girmeden orta yapan Sakıb'ın ortasında top kaleye yöneldi. Karcemarskas'ı geçen top arka direkten auta çıktı.
53.dakikada ceza sahasına giren Payam Fernando tarafından düşürüldü ve hakem penaltı noktasını gösterdi.
55.dakikada Sokol'un kullandığı penaltı atışında top auta çıktı.
65.dakikada Antalyaspor gole çok yaklaştı. Souleymane ceza sahasına girerken Emre Güral'a çıkardığı topta Emre'nin şutunu son anda kaleci Karcemarskas kornere çeldi.
70.dakikada Hakan'ın sağ taraftan yaptığı ortayı Yalçın uzaklaştırmak istedi top Emre'nin önünde kaldı. Emre'nin şutunu çizgi üzerinde Luiz çıkardı.
90+2.dakikada Regattin'in ortasında Ceyhun'un kafasınta top kaleci Ferhat'ta kaldı.

Eski Antalyasporlu Samir Nasri'ye doping şoku!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER