GALATASARAY

Oumar Niasse Galatasaray'a transfer olacak!

Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Everton'ın golcüsü Oumar Niasse ile ilgili ülkesi Senegal'den gündem yaratacak bir iddia geldi.

Oumar Niasse Galatasaray'a transfer olacak!

Bafetimbi Gomis'i Al Hilal'e satan Galatasaray'ın Fransız ismin yerine Everton'ın golcüsü Oumar Niasse'ı transfer edeceği iddia ediliyordu.
 
 Cim Bom'un Henry Onyekuru transferinden önce gündemine aldığı ancak transferini bitiremediği belirtilen Senegalli santrfor için yeniden harekete geçtiği konuşuluyordu.

Premier Lig'de geride kalan iki haftada yalnızca 13 dakika süre alabilen Niasse ile ilgili bugün flaş bir gelişme yaşandı. Oyuncunun ülkesi Senegal'de yayım yapan PressAfrik adlı internet sitesi, okuyucularıyla paylaştığı özel haberde gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya attı.

Gomis'ten Galatasaray'a veda mesajı

Site, İngiliz ekibinde mutlu olmayan golcü oyuncunun Galatasaray'a çok yakın olduğunu yazdı. Haberde Everton'daki forma rekabetinde geriye düşen ve takımında çok az süre alabilen 28 yaşındaki forvetin Süper Lig'e yeniden dönmeyi arzuladığı ifade edildi.Sarı Kırmızılılar'ın da santrfor arayışında olduğunu vurgulayan site, Niasse'ın Premier Lig'den ayrılmaya sıcak baktığını ve transferin çok kısa bir süre içinde gerçekleşebileceğini kaydetti. Güncel piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösterilen yıldız futbolcunun Merseyside ekibiyle 2020 yazına dek sözleşmesi bulunuyor.

250 bin Euro'ya geldiği Akhisarspor'da 40 maçta 15 gol atan Senegalli oyuncu, buradan Lokomotif Moskova'ya 5,5 milyon Euro'ya satılmıştı. Rus ekibinde 41 maçta 18 gol kaydeden Niasse, 18 milyon Euro'ya Everton'a giderken Premier Lig'de 34 maçta 9 kez fileleri sarstı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER