FUTBOL

Quaresma'da son dakika piyangosu!

Q7’nin eski menajeri oyuncuyu Çin’e satmaya çalışıyordu. Ancak Quaresma’nın anlaştığı yeni menajer Katar’dan daha iyi bir teklif getirdi.

Quaresma'da son dakika piyangosu! - Sayfa 1

Q7’nin eski menajeri oyuncuyu Çin’e satmaya çalışıyordu. Ancak Quaresma’nın anlaştığı yeni menajer Katar’dan daha iyi bir teklif getirdi.

Quaresma'da son dakika piyangosu! - Sayfa 2

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Quaresma’nın yeni sezonda takımda kalması zor. Zira 34 yaşındaki yıldız oyuncuya gelen teklifler, geri çevrilecek gibi değil.

Quaresma'da son dakika piyangosu! - Sayfa 3

Teknik Direktör Şenol Güneş’in hazırlık maçlarında Lens’ten iyi verim alması, Gökhan Töre’nin de tamamen iyileşmesi, Beşiktaş yönetimini bu konuda rahatlatıyor. Siyah-Beyazlı yönetim de yıldız oyuncuya gelen teklifleri değerlendirmeyi düşünüyor. Daha önce ayrılmaya sıcak bakmayan Quaresma’nın da son bir transfer konusunda ikna olduğu ve ayrılmayı da artık düşündüğü belirtiliyor.

Quaresma'da son dakika piyangosu! - Sayfa 4

QUARESMA’NIN TERCİHİ ÖNEMLİ Ancak bu konuda Quaresma’nın kafasını en çok karıştıran menajerlerin önerileri. Yıldız oyuncunun eski menajeri Çin’le yapılan temaslarda, Beşiktaş’a 8.5 milyon euroluk bir teklif sunmuştu. Ancak yeni menajer Katar’dan daha iyi bir teklif olduğunu söyledi. Akşam'da yer alan habere göre; Katar’ın teklifinin 10 milyon euro olduğu belirtiliyor.