DÜNYADAN FUTBOL

Real Madrid'te Pepe pişmanlığı

Real Madrid'in evinde Betis'e kaybetmesiyle ortalık karıştı. İspanyol basını ve sosyal medyada takımın 5 maçta 5 gol yediğine ve savunmza zaaflarına dikkat çekildi. Pepe'nin bırakılması eleştirildi.

Real Madrid'te Pepe pişmanlığı

Sezon başında Real Madrid'in sözleşme yenilemediği Pepe, kendisine birçok Avrupa kulübünden teklif olmasına rağmen Beşiktaş'ı seçmişti.

Marcelo'nun satılmasına rağmen Pepe'nin liderliğini yaptığı Beşiktaş savunması ligde geride kalan 5 maçta sadece 3 gol yerken, topladığı 13 puanla da Galatasaray'la zirveyi paylaştı. Beşiktaş Devler Ligi'ndeki ilk maçında da Porto'yu deplasmanda yenerek grubunda liderliği ele geçirdi.

Bu maçların tamamında forma giyen ve süper bir performans ortaya koyan Pepe'nin durumu ise Real Madrid taraftarlarını üzdü.

Mahkemeden Caner Erkin'in aylık kazancı için şok karar!


1 maçta yemediler

İspanya Ligi'nde geride kalan 5 maçta sadece 8 puan toplayan Real Madrid, önceki gece evinde Real Betis'e mağlup olunca sabırlar iyice taştı. İspanyol basını, 5 maçta 5 gol yiyen ve sadece 1 maçta kalesini gole kapatabilen Real'in savunmasına yönetlik ağır eleştirilerde bulundu. Realli taraftarla sosyal medyadan 'Pepe'yi gönderirsen, böyle ağlarsın', 'Pepe, Real Madrid'in sigortasıydı', 'Pepe'yi arayacağız' gibi sözlerleş adeta isyan etti.

Beşiktaş'ın yıldızından olay yaratan çıplak poz


İstatistikleri konuşuyor

Akşam'ın haberine göre; Beşiktaş ile ligde 5 maça çıkan Pepe'nin ortaya koyduğu performans göz kamaştırıyor. Pepe, 5 karşılaşmada 1 gol attı, 1.4 şut isabeti tutturdu. Hava toplarında maç başı 3.4'lük bir ortalama yakalarken, yüzde 82lik pas oranıyla oyuna topu sokmada ustalığını gösterdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER