TRABZONSPOR

Rıza Çalımbay'dan transfer itirafı

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Transfer kulübümüz için çok önemli. İhtiyacımız varsa mutlaka yapılacak ama kulübümüzü zora sokacaksa transfer yapmam" dedi.

Rıza Çalımbay'dan transfer itirafı

Tranbzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, transferle ilgili önemli ve duygusal açıklamalarda bulundu.

"BİZİ İYİ YERE GETİRECEKSE OYUNCU ALIRIM" :  Transferi tam olarak netleştirmediklerini ancak önemli bir yol aldıklarını dile getiren Çalımbay, şunları söyledi:

"Transfer kulübümüz için çok önemli. İhtiyacımız varsa mutlaka yapılacak ama mevcut oyuncuların maddi açıdan sıkıntısı varsa transfer yapmam. Buradaki mevcut oyuncuların ve kulübümüzün maddi açıdan durumu çok önemli. Tekrardan transfer yaparak kulübümüzü zor duruma sokacaksak, öyle bir transferde ben yokum. Bu durumda mevcut oyuncularla devam etmeyi göze alabilirim. Benim için kulüp önemli. İyi bir yere geldiysek mevcut arkadaşlarımızla geldik. Bu arkadaşların durumları çok önemli. Bunların hepsini masaya yatıracağız. Yapacağız, yapmayacağız karar vereceğiz. Zaten 2 ya da en fazla 3 transfer yaparız. Alacağımız oyuncular mevcutlardan iyi değilse transfer yapmam. Bizi iyi yere getirecekse oyuncu alırım. Aynı ayarda oyuncu almaya gerek yok. Başkanımızla toplantıda sorunları, problemleri ele aldık. Önümüzdeki hafta da bir görüşme daha yapıp transferi netleştireceğiz."

Ziraat Türkiye Kupası'ndan son 16'ya kalan takımlar

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER