DÜNYADAN FUTBOL

Ronaldo Juventus'u zirveye taşıdı

Ronaldo'nun Juventus'a transferi İtalyan ekibini sosyal medyada zirveye taşıdı. Temmuz ayında Juventus'un sosyal medya hesapları 83 milyon etkileşim aldı ve bu istatistik Juve'yi zirveye taşıdı.

Ronaldo Juventus'u zirveye taşıdı

Result Sports isimli spor dünyasına yönelik çalışmalar yapan digital reklam ajansı, Cristiano Ronaldo'nun Juventus'u sosyal medyada hesaplarını nasıl etkilediğini araştırdı.

RONALDO İSTATİSTİKLERİ TERSİNE ÇEVİRDİ : Juventus hesaplarının Temmuz'a kadar aylık 500 binden az yeni takipçisi olurken, Ronaldo bu istatistiği tersine çevirdi. Ronaldo'nun gelişinin ardından, Juventus'u sosyal medyadan 3.5 milyon yeni üye takibe aldı.

PSG'Yİ GERİDE BIRAKTILAR : Juventus'un takipçisi en çok Instagram'da arttı. Siyah Beyazlılar, Ronaldo'nun gelişinin ardından Instagram sayısını 14.4 milyon'un üzerine çıkardı ve Paris Saint Germain'i (PSG) geçerek 4. sıraya çıktı.

6.2 MİLYON ARTIŞ GÖSTERDİLER : Araştırmanın diğer önemli bir noktası ise kulüplerin Instagram takipçileri. 4 kulüp Instagram'da 4 milyon takipçiyi aşarken; Ronaldo'nun gelişinin ardından Juventus'un 4 milyon yeni takipçisi oldu.

Fenerbahçe rotayı yeniden transfere çevirdi

Yorumlar
TREND HABERLER