YEREL HABER

Şaka değil gerçek! Oynanan hafta kadar gol atıyorlar…

Çanakkale Süper Amatör Ligi takımı Biga Adaspor rakiplerini; 8. haftada 8-0, 9. haftada 9-0, 10. haftada ise 10-0'lık skorlarla yendi.

Şaka değil gerçek! Oynanan hafta kadar gol atıyorlar…

Çanakkale Süper Amatör Ligi'nde Biga Adaspor, ligin 8'inci haftasında rakibi Kepezspor'u 8-0, 9. haftasında Küçükkuyu Gençlerbirliği'ni 9-0 ve 10'uncu haftasında rakibi Arslanspor'u 10-0 mağlup etti.

Ligin lideri Biga Adaspor, böylelikle oynadıkları hafta sayısı kadar gole erişerek bir ilke imza attı. Futbol sahalarında nadir rastlanan olayda Kulüp Başkanı Zeki Mutlu, “Atılan gollerin hepsinin bir amacı var. Türkiye'de bir rekor kırmayı denedik ve başardık. Bu ülkemizde kırılmayan bir rekor ve bunu isteyerek yaptık. Herkese örnek olmak istedik. Oyunculara başarılarından dolayı çift prim verildi” diye konuştu.

Fikret Orman'dan şok sözler! Taraftar götürmeyeceğiz

Gazete Habertürk’ten Mehmet Andaç’ın haberine göre; Biga Adaspor'un 11. haftadaki rakibi Karabiga Belediyespor takım sorumlusu Cüneyt Aytürk ise “İlk hedefimiz geçen hafta olan puan kaybımızı telafi etmek. Özünde yüzde 95'i Bigalı olan futbolcularımızla bu yarışın içinde olmak için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz” dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER