FUTBOL

Seçim sonrası Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a çağrı!

Yıldırım seçim sonrası daha ilk sandık açıldıktan sonra stadı terk etmişti. Bununla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Seçim sonrası Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a çağrı! - Sayfa 1

Yıldırım seçim sonrası daha ilk sandık açıldıktan sonra stadı terk etmişti. Bununla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Seçim sonrası Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a çağrı! - Sayfa 2

Gelen haberlere göre Ali Koç'un Aziz Yıldırım'ın yanına gidip "Başkan veda konuşması yapmadan gitme. Sen bu kulübün efsanesisin. Sen olmasan ben olmazdım. Bu stat olmazdı. Kırgınlık, kızgınlık yok" sözlerini kullandığı belirtildi.

Seçim sonrası Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a çağrı! - Sayfa 3

"ZATEN BENİ İSTEMİYORLAR NE İÇİN KONUŞMA YAPAYIM" Koç'un bu teklifini geri çeviren Yıldırım "Gerek yok. Zaten beni de istemiyorlar. Ne için konuşma yapayım" diyerek stadı terk etti.

Seçim sonrası Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a çağrı! - Sayfa 4

İHANETE UĞRADIK Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım, seçimi kaybetmelerini kendilerine verilen sözlerin tutulmamasına bağladı. Ali Yıldırım'ın yakın çevresine "Büyük ihanete uğradık. Bize söz verip oy atacağını söyleyenler sözleride durmadı. Hiçbiri vaadini yerine getirmedi" diyerek serzenişte bulunduğu bildirildi. Ayrıca ilk sanıdığın ardından stadı terk eden eski başkan Aziz Yıldırım'ın da evine eşi ve çocuğu ile birlikte döndükten sonra telefonlarını kapattığı dış dünyayla hiçbir şekilde iletişime geçmediği öğrenildi.