BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş’i yaralayan taraftarın ilk ifadesi ortaya çıktı!

KADIKÖY’de dün olaylar sebebiyle tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş maçında Şenol Güneş’i yaralayan S.D’nin ilk ifadesinin detayları ortaya çıktı. Şenol Güneş'i hastanelik eden saldırgan 'çakmak attım' dedi.

Şenol Güneş’i yaralayan taraftarın ilk ifadesi ortaya çıktı!

Olaylı derbide Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan S.D.’nin İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri sürüyor.

S.D’nin ilk ifadesinde “Kaleci bize küfür edince ortalık gerildi. Ben de elimdeki çakmağı attım, yaralamak istemedim. Ona geleceğini tahmin etmedim” dediği öğrenildi. S.D.’nin tehdit ve çeşitli suçlardan sabıkasının olduğu belirtildi.

KOLTUK ATILDI DENİYORDU

Olaylar sonrasında Şenol Güneş'in başına atılan cisimle ilgili bir çok teori vardı. Su şisesi ve koltuk atıldığı ve Güneş'in başını bunların yardığı iddia edilmişti. Ancak saldırgan 'çakmak attığını' söylüyor.

Dün akşamki maçtan sonra başından yaralanan Şenol Güneş hastaneye kaldırılmış ve yarılan başına 5 dikiş atılmıştı. Şenol Güneş bu sabah hastaneden taburcu olurken Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, takımının bir komploya kurban gittiği iddiasında.

Aziz Yıldırım'dan Beşiktaş maçı için bomba iddialar

FB TV'de Şenol Güneş iddiası! Herkes bunu konuştu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER