BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş'in başındaki yaranın en net görüntüsü!

Fenerbahçe Beşiktaş maçının yarıda kalmasının sebebi Şenol Güneş'in başına atılan yabancı maddeydi. Şonel Güneş'in hastanede çekilen başının görüntüsü sosyal medyada 'kan yok' numaramı yaptı yorumlarına sebep oldu. Sonrasında Şenol Güneş'in başındaki yaranın farklı bir görüntüsü çıktı.

Şenol Güneş'in başındaki yaranın en net görüntüsü!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kafasına isabet eden yabancı maddelerden sonra kafasının yarılmasının ardından sosyal medyada, tecrübeli hocanın başında yarayla ilgili spükülasyonlar birbirini kovaladı.

Şenol Güneş'in hastaneye kaldırıldıktan sonra servis edilen ilk görüntülerinde başına atılan dikiş vardı. Bu görüntüler söylentileri dindireceği yerde kuvvetlendirdi. Sosyal medyada yaranın olduğu bölgede hiç kan bulunmaması sebebiyle buna 'senaryo' diyenler çoğunlukta oldu. Aşağıdaki görüntü olaydan hemen sonra hastaneden gelen kareydi. Söylentiye de bu görüntü çıkardı.

Şenol Güneş'in başına hastaneye kaldırıldığı 5 dikiş atılmıştı. Ancak sosyal medya kullanıcılarına göre bu göstermelik bir dikişti.

KAN YOK DİYENLERE YENİ FOTOĞRAF

Sosyal medyadaki söylentiler üzerine Gazeteci Ali Fuat Duatepe, Şenol Güneş ile ilgili yeni bir fotoğraf paylaştı. Bu görüntü Şenol Güneş'in başındaki yaranın daha yakından çekilmiş haliydi ve söylentileri bitirdi. İşte Güneş'in başındaki yaranın en net hali;

şenol güneş kafasındaki yara

 BEŞİKTAŞ DAVA AÇACAK : Beşiktaş Kulübü, Acıbadem Hastanesi ve Adli Tıp'tan alınacak raporlar sonrası, sosyal medyada taraftarı manipüle eden ve doktor olduğunu söyleyen kişiler hakkında ceza ve tazminat davası açacaklarını açıkladı.

NE OLDU? : Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde teknik direktör Şenol Güneş'in kafasında tribünden atılan bir cisimle yarıda kaldı. 55. dakikada başlayan ve artan olaylarda Şenol Güneş, kafasına sert bir cisim aldı.

Önce yere yığılan ardından kulübede bir süre buz tedavisi gören Güneş, dayanamadı içeri koştu. Bu sırada yere yığılıp düşen Şenol Güneş hemen teknik ekiple içeri doğru gitti. Soyunma odasında sağlık ekibi tecrübeli çalıştırıcıya müdahale edildi. Beşiktaş'ın hocasına tam 5 dikiş atıldığı ifade edildi. Hatta Güneş'in dikiş atılan görüntüsü de yayınlandı. 

Yorumlar
TREND HABERLER