BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş'ten Adem Ljajic'e övgü

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 4-1'lik Ankaragücü galibiyetini yorumladı. Sahaya atılan yabancı maddelerle ilgili sitemli konuştu, Adem Ljajic'i övdü.

Şenol Güneş'ten Adem Ljajic'e övgü

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 4-1'lik Ankaragücü galibiyetini değerlendirirken, "Seyirci sayısını artırırken kaliteyi de artırmak önemli" dedi. Galibiyeti hak ettiklerini vurgulayan Güneş, "İyi niyet ölümden başka her şeyi yener. Önce iyi niyetli olmak lazım." ifadelerini kullandı.

Ankaragücü maçında sahaya atılan yabancı maddelerle ilgili sitemli ifadeler kullanan Güneş, "Küfürlü tezahüratları doğru bulmuyorum. Taraftarların buraya gelmesini, o kulübü desteklemesi çok önemli. Kulüp ve bizim için de iyi bir tablo olmadı. Hep duran bir maç. Hakemin de şanssızlığı, Fenerbahçe maçında da aynı şey olmuştu. Sahaya atılan cisimlerden dolayı maç durdu. Ankaragücü bu sene lige çıkan ama iyi oynayan bir takım. Savaşıyorlar; ancak bu hareketler zarar verir." diye konuştu.

Ankaragücü-Beşiktaş maçının golleri ve geniş özeti

Galibiyeti hak ettiklerini vurgulayan Güneş, "Biz iyi niyetle, samimiyetle oynayıp galibiyeti hak ettik. Bütün oyuncuları yürekten kutluyorum. İyi niyet ölümden başka her şeyi yener. Önce iyi niyetli olmak lazım. Arkasından her şey gelir." ifadelerini kullandı.

Bundan sonraki süreç için de konuşan Güneş, "Zor ve kolay maçlar var. Kolay maçlar kaybettik. Bugün çok basit gol yedik. Bizim sıkıntımız o. Şimdi Avrupa maçına bakıyoruz. Daha sonra diğer maçlara bakacağız. Olumsuzluklar yaşadık; ancak mazeretler üretmiyoruz. Kamuoyunda yazılanlar yanlış ifadeler. Sakatlıklarla alakalı da birçok gazetede 3 hafta, 4 hafta diye farklı farklı haberler çıkıyor. Ben de onlardan doğrusunu öğrenmek istiyorum, hangi oyuncumun kaç hafta sahalardan uzak kalacağını." sözleriyle medyaya göndermede bulundu.

Beşiktaş formasıyla Ankaragücü karşısında şık bir gol atan Adem Ljajic'i de değerlendiren tecrübeli teknik adam, "Ljajic çok iyi oynadı. Her tarafta vardı. Ofansif defansif oynadı. Orta sahada en iyilerden bir tanesiydi. Diğerleri de onunla beraber iyi çalıştılar." sözleriyle Sırp oyuncuyla birlikte diğer oyuncuları övdü.

Yorumlar
TREND HABERLER