BEŞİKTAŞ

Sosa Şenol Güneş'i sildi Slaven Bilic'e sarıldı

Beşiktaş'ın yıldız Arjantinli oyuncusu Jose Sosa, teknik direktörü Şenol Güneş'i üzecek açıklamalar yaptı..

Sosa Şenol Güneş'i sildi Slaven Bilic'e sarıldı

Beşiktaş'ın yıldız Arjantinli oyuncusu Jose Sosa "Öncelikle Bilic'e beni yeniden gerçek pozisyonumda oynattığı için minnettarım" dedi.

Fourfour- Two'ya konuşan tecrübeli yıldız, takımdaki atmosferin inanılmaz pozitif olduğunun altını ısrarla çizerek, "Hepimiz bu rüyayı gerçekleştirmek için çok sıkı çalışıyoruz. Ligin bitmesine sayılı günler kaldı ama stresli olmaktan ziyade huzurluyuz çünkü buraya kadar elimizden gelen her şeyi yaptık. Bu noktadan sonra frene basamayız, devam etmemiz lazım. Şampiyonluk için planlar yapmak yerine, kazandığımız maçları kutlamayı tercih ediyoruz. Kalan maçlarımızda da bunun olması için çalışıyoruz. Şampiyonluğa yaklaştıkça bu sevincimiz daha da katlanacak" yorumunu yaptı.

EV SAHİBİ OLARAK OYNADIĞIMIZ STAT İSİMLERİNİ BİLE HATIRLAMIYORUM

Sosa, Vodafone Arena'da oynamanın tüm takımın coşkusunu ikiye katladığını ifade ederek şöyle devam etti: "Yeni stadımızda kendimizi evimizde hissettik. Ev sahibi olarak oynadığımız statların isimlerini bile artık hatırlayamıyorum ama Bursaspor maçını hayatım boyunca unutmayacağım. Hepimiz o maçtan büyük keyif aldık. Taraftarlar da aynı şekilde. Finale doğru giderken öyle bir atmosferde oynayacak olmak bize çok iyi gelecek."

BİLİC BENİ GERÇEK YERİMDE OYNATTI

Cenk Tosun'un düğününde Sosa ve Gomez'den halay şov

Tecrübeli oyuncu, kendisine yöneltilen, "Slaven Bilic daha defansif bir teknik adamdı. Onun ardından Şenol Güneş gibi oyun anlayışı daha ofansif bir hocaya geçtiniz. Bu geçiş seni nasıl etkiledi?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Hangisinin ofansif, hangisinin defansif olduğu bence tartışılır ama futbola bakış açılarının çok farklı olduğu kesin. Öncelikle Bilic'e beni yeniden gerçek pozisyonumda oynattığı için minnettarım. Bunu Beşiktaş gibi bir kulüpte yapma şansı vermesi de benim için ayrıca önemli. Bu sezon, geçen sezona göre daha iyiyiz. Kadromuzda çok büyük değişiklikler olmamasına rağmen Şenol Güneş çok iyi bir iş çıkarıyor, yapabileceği her şeyin en iyisini yapıyor.".

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER