BEŞİKTAŞ

Talisca'nın yeni takımını resmen açıkladılar

Beşiktaş'ta sezon sonu kiralık sözleşmesi bitecek olan Anderson Talisca'nın yeni takımını İtalyan basını açıkladı.

Talisca'nın yeni takımını resmen açıkladılar

Beşiktaş'ın yeni sezonda bonservisini alıp almayacağı merak edilen Anderson Talisca'nın bir yandan talipleri artarken, yıldız futbolcu hakkında İtalyan basınında çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Talisca'yı isteyen kulüplerden Roma'nın, Benfica'nın istediği şartları kabul ettiği öne sürüldü.

Beşiktaş Talisca'nın bonservisini alacak mı? : Beşiktaş, Süper Lig 31. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 2-0 mağlup olarak şampiyonluk şansını mucizelere bırakırken siyah beyazlı yönetim yeni sezonun kadro planlamasına da bir yandan start verdi. Beşiktaş'ta geleceği belirsiz oyunculardan Talisca için İtalyan basınından yeni bir iddia gündeme geldi.

Beşiktaş formayla değil etekle çıkar!

İtalyan basınından Corrierra Della Sera'nın haberine göre, bir süredir Talisca'yı izleyen Roma'nın, Benfica'nın istediği transfer şartlarını kabul ettiği öne sürüldü. Beşiktaş'ın Talisca'yı transfer etmek için 21 milyon euro ödemek zorunda olmasından dolayı eğer siyah beyazlılar geri adım atarsa, Roma'nın Benfica ile anlaşması bekleniyor. 

Beşiktaş'ta deprem! Bileti kesildi...

Talisca'nın Beşiktaş golleri : Talisca skora katkı yaptığı maçlarda Beşiktaş'a şans da getiriyor. Beşiktaş ligde Talisca'nın gole katkı yaptığı 24 maçın 21'ini kazandı, 3'ünde berabere kaldı ve hiç yenilmedi. Beşiktaş ayrıca, Süper Lig'de Talisca'nın gol attığı 17 maçın 16'sını kazanmayı başardı.

Yorumlar
TREND HABERLER