FENERBAHÇE

Taraftar aslında Pereira'yı protesto etmedi!

Fenerbahçe- Kasımpaşa maçında yaşanan oyuncu değişikliği krizinin gerçek nedeni ortaya çıktı..

Taraftar aslında Pereira'yı protesto etmedi!

İNTERNETSPOR ÖZEL HABER/  Fenerbahçe- Kasımpaşa maçında oyuncu değişikliği yapılırken taraftarın yaptığı protestonun Vitor Pereira'ya olmadığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçı 2-0 devam ederken Teknik Direktör Vitor Pereira 72. dakikada üç oyuncu değişikliği birden yaptı.

Önce Ozan Tufan kenara gelirken, yerine Mehmet Topuz oyuna girdi. İkinci tabela değişikliğinde ise çıkan numarası 20 giren 26 yazıyordu.

Üçüncü ve son değişiklik ise Robin van Persie'nin yerine Fernandao oldu. İşte tam bu sırada tribünlerden ıslık ve büyük bir uğultu yükseldi..

Tribündeki bazı taraftarlar ile maçı televizyondan takip edenler tepkilerin, bu değişikliğe olduğunu düşündü ancak durum çok farklıydı. Çünkü 20 numaralı tabela kalktığında Volkan Şen değişikliğin yapıldığı yerin tam tersi bir noktadaydı. Şen, tabelada kendi forma numarasını görünce yavaş adımlarla değişiklik noktasını yürümeye başladı. 

Pereira'dan taraftara Van Persie yanıtı!

Bu sırada tribünlerden Volkan Şen'e sevgi gösterileri başladı.. Tecrübeli futbolcu da tribünlere alkışlı karşılık verdi. Şen'in bu hareketini gören Kasımpaşalı Andre Castro koşar adımlarla hakem Bülent Yıldırım'ın yanına gelerek Fenerbahçeli oyuncuyu şikayet etmeye kalktı.

Taraftar, tam Kasımpaşalı futbolcuyu protesto ettiği sırada tabela üçüncü kez kalkmış 9 ve 11 rakamları gösterilmişti.

Önce herkes bu protestonun Van Persie değişikliği nedeniyle Pereira'ya yapıldığını düşündü..

Fakat Fenerbahçe taraftarı değişikliklerin hemen ardından gelen 3. golden sonra hocaları Vitor Pereira lehine tezahürat yaparak Portekizli teknik adamı onere ettiler..

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER