FUTBOL

Taraftarlar Sporting Lisbon'un tesislerini bastı

Ligin son haftasında Maritimo'ya 2 - 1 kaybeden Sporting Lisbon'un taraftarları, tesisleri bastı. Kapüşonlu ve yüzleri maskeli 50 kadar taraftar Alcochete'deki Spor Akademisi'ne girerek teknik adamları ve oyuncuları darp etti.

Taraftarlar Sporting Lisbon'un tesislerini bastı - Sayfa 1

BAS DOST'U DÖVÜP SPA SALONUNA ATTILAR Saldırıya uğrayan isimler arasında teknik direktör Jorge Jesus, yardımcısı Raul jose, kaptan William, kaleci Rui Patricio, Acuna, Battaglia ve Hollandalı golcü Bas Dost'un da olduğu öğrenildi. Taraftarların arasında kalan ve ciddi yaralar alan Bas Dost, taraftarlarca dövüldükten sonra spa salonunun zeminine atıldı. Golcü oyuncunun kafasının yanı sıra bacaklarında da sorun olduğu belirtildi.

Taraftarlar Sporting Lisbon'un tesislerini bastı - Sayfa 2

TAKIM KUPA MAÇINA ÇIKMAK İSTEMİYOR Saldırının ardından saldırganların olay yerinden kaçtığı bildirildi. Sporting Lizbon'da saldırıya uğrayan futbolcular Pazar günü Aves'le oynanacak kupa maçına çıkmak istemediklerini açıkladı.

Taraftarlar Sporting Lisbon'un tesislerini bastı - Sayfa 3

Portekiz basınında yer alan haberlere göre futbolcuların morallerinin çok bozuk olduğu bu durumda maç yapamayacaklarını açıkladıkları belirtiliyor.

Taraftarlar Sporting Lisbon'un tesislerini bastı - Sayfa 4

O Jogo'da yer alan iddiaya göre futbolcular, Sporting Lizbon Kulübü başkanı Bruno de Carvalho'yla da görüşmeyi reddediyor.