FUTBOL

Tehdit edilip istifa etmişti flaş gelişme yaşandı

Türkiye Futbol Federasyonu, A Klasman Hakemi Abdullah Yılmaz’ın futbol camiasını küçük düşürecek, milli, ahlaki ve sportif kültüre aykırı açıklamaları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini açıkladı.

Tehdit edilip istifa etmişti flaş gelişme yaşandı

Afjet Afyonspor-Menemen Belediyespor maçını yönetecek olan Abdullah Yılmaz, MHK başkanı Yusuf Namoğlu’nun kendisini tehdit ettiğini iddia ederek hakemliği bırakma kararı almıştı. Türkiye Futbol Federasyonu, Abdullah Yılmaz'ın PFDK'ya sevk edildiğini duyurdu.

TFF’den yapılan açıklamada, “A Klasman Hakemi ABDULLAH YILMAZ’ın medyada yer alan istifa mektubundaki futbol camiasını küçük düşürecek, milli, ahlaki ve sportif kültüre aykırı açıklamaları nedeniyle Merkez Hakem Kurulu Talimatı’nın 38. ve Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi uyarınca uyarınca 17.02.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir” denildi.

Abdullah Yılmaz

Yusuf Namoğlu tehdit etti Abdullah Yılmaz hakemliği bıraktı!

HAKEMLİĞİ BIRAKMA KARARI ALMIŞTI: Hakem Abdullah Yılmaz, Afjet Afyonspor-Menemen Belediyespor maçı öncesi MHK Başkanı Yusuf Namoğlu’nun tehditlerini gerekçe göstererek istifa etmişti.

İşte Abdullah Yılmaz'ın yazdığı dilekçe: “Müsabakasıyla ilgili olarak MHK Başkanı Yusuf Namoğlu tarafından 2 defa cep telefonumdan arandım. Cevapsız çağrılarımı gördüğümde kendisini aradım. Daha önce Menemen müsabakası yönettiğimi ve Menemen cephesinin tepkileri olmuştu diye belirtti. Bu sebeple doğru dürüst maç yönet, maça MHK üyesi gönderip izleteceğim. Bu maçtaki yönetimie göre bir daha maç alamazsın. Allemi cihan olsan alamazsın. Maçın yönetimine göre geleceğini şekillendireceğim. Bizim sorumluluğumuz sadece Allah'a karşıdır.

Bu yapmış olduğu tehditkar konuşmaları, MHK Başkanı'nın müsabakaya 48 saatten az kaldıığı sürede söylemesi sbebiyle 22 yıldır adaletle icra etmiş olduğum hakemlik kariyerimi noktalıyorum.”

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER