YAZARLAR

TFF, Milli Takım ve Lucescu fiyaskosu

Milli takımın başına Lucescu'yu getirmekle yeterince hata yapan bir federasyondan çok şey beklemek de sanıyorum ki bizlerin hatası. Pardon da insana bir sorarlar sevgili Demirören, sen ne yapıyorsun? Neredesin? Ne şartlar altında ne vaad ediyorsun?

Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]

Dünya Kupası'na katılma şansını yitiren ve hazırlık maçlarında da  kötü bir performans sergileyen milli takım.. 

Türk halkı olarak milli takım maçlarını sabırsızlıkla beklediğimiz zamanlar çok geride kalmakla birlikte, artık maçın oynanacağı günleri ve saatleri bile unutur olduk. Şimdi bunun sebepleri nedir diye kendi kendimize bir soru sorduğumuzda, hemen hemen hepimimizin aklından geçenler aynı sayılır.

Elbette ki TFF!

Türkiye Futbol Federasyonu ne için var?

Milli takımın başına Lucescu'yu getirmekle yeterince hata yapan bir federasyondan çok şey beklemek de sanıyorum ki bizlerin hatası. Lucescu halinden fazlasıyla memnun çünkü kaybedeceği hiçbirşey yok. Oynaması gereken oyuncular  yerlerine  konmayı  geçtim, kadroya dahi alınmıyor. Takıma resti çekip gitmiş adamların ayağına kadar gidilip takıma çağırılıyor. Yedek kulübesi kan ağlıyor. Teknik direktörün, dünya yansa bir avuç samanı yanmıyor. Sonra neden seyirci yok, neden destek yok?

Pardon da insana bir sorarlar sevgili Demirören, sen ne yapıyorsun?

Neredesin? Ne şartlar altında  ne vaad ediyorsun?

Lucescu'nun arkasına sığınıp, onu hedefe koymakla federasyonun eline hiçbir şey geçmez.

Kendinizi böyle kandırmayın. Yöneticiler olarak masaya oturun, akıllıca konuşun, plan program yapın.

Günü kurtarmaya çalışmak zarardan başka hiçbirşey kazandırmaz. Atleti bile yabancı olan, devşirme sporcuların kazandığı madalyayla kendisi gurur duyan ama futboldaki yabancı sınırına takılan yöneticilerin daha önemli işlere eğilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Günlük polemiklerle insanları oyalama devri geçti . Bu saatten sonra yapacak tek şey, başarısızlığın da insanlara özgü olduğunu , insanların hata yapabileceğini anlamak, kabullenmek ve artık yararlı olamadığınızı kabul ederek o koltukları icraat yapabilecek kişilere devretmek. 

Yoksa ortada milli takım diye bir şey kalmayacak.

Sevgili okurlar, bir sonraki yazıda görüşmek üzere sağlıcakla kalın…

Yorumlar
TREND HABERLER