YAZARLAR

Trabzon, esti gürledi... Fener nefes aldı..

Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor, 3 'te 3 yapmak için sahaya çıktı. Taraftarın yoğun ilgi gösterdiği maçta, Trabzonspor Antalyaspor'a gol yağdırdı. Fenerbahçe'de evinde Kasımpaşa'yı 3-1 yenerek 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]

Sevgili okurlar, bugünkü yazımda hem Trabzonspor- Antalyaspor hem de Fenerbahçe -Kasımpaşa maçına değinmek istedim..Umarım beğenirsiniz..Yapıcı eleştirilerinizi beklerim..

Gelelim maçlara..

Süper Lig'in 14. haftasında evinde Antalyaspor'u ağırlayan Trabzonspor, 3 'te 3 yapmak için sahaya çıktı. Taraftarın yoğun ilgi gösterdiği maçta, Trabzonspor gol yağdırdı.

Maça hareketli başlayan bordo mavililer, Antalyaspor'un formsuzluğunu avantaja çevirerek, şampiyonluk yarışından kopmayacağının sinyallerini verdi. 3 haftada puan kaybetmeyen Trabzonspor'u Burak Yılmaz sırtladı.

Maçın ilk yarısı bir hayli tempolu geçse de, gol perdesi 41. dakikada aralandı. Burak Yılmaz'ın şık golüyle, Karadeniz ekibi 1-0 öne geçti ve  soyunma odasına galip olarak gitti.

2. yarıda hareketli olan taraf yine Trabzonspor'du. Antalyaspor'un nadir gelişen atakları gole dönüşmeyince, Trabzonspor bu zaafları affetmedi ve maçın 58.dakiasında  N'Doye'nin golu geldi.

Maçın son dakikalarında gardı iyice düşen Antalyaspor'un fişini 88. dakika da Burak Yılmaz çekti ve skoru 3-0 a getirdi.

Alınan bu skorla Trabzonspor üst üste 3. maçını da kazanarak, son 3 haftada 9 puanı hanesine yazdırayı başardı. Bordo mavililer Süper Lig puan cetvelinde 22 puanla 8. sırada bulunuyor.

Rıza Çalımbay'ın takıma etkisi öyle net görünüyor ki. Takım gerçek bir takım haline gelmiş, kenetlenmiş ve çalışmış. Bu çalışmanın sonuçlarını da sahada gösteren Trabzonspor, taraftarını ve futbolseverleri keyifli oyunuyla futbola doyurdu.

****                ****                 ****

Fener nefes aldı..

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, evinde Kasımpaşa'yı ağırladı.

Galatasaray'ın puan kaybettiği debide, ligin üst sıralarına tırmanmak isteyen Fenerbahçe, bu fırsatı iyi değerlendirerek 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Maça tempolu başlayan Fenerbahçe, Aykut Kocaman'ı, içinde bulunduğu stresli dönemden çıkardı.

Maçın 26. dakikasında ilk golünü bulan Fenerbahçe, 30. dakikadan sonra topun kontrolünü tamamen eline geçirmiş olsa da, kısa süreli verdiği boşlukla , Mensah'ın attığı gole engel olamadı ve ilk yarı 1-1 eşitlikle sonra erdi.

İkinci yarıya hareketli başlayan, ev sahibi Fenerbahçe oldu. Geçen haftanın yıldızlaşan ismi Giuliano, maçın 49 ve 62. dakikalarında attığı 2 gole taraftarın kahramanı oldu ve maçı 3-1'e getirdi.

Maçın yedek kadrosunda bulunan Valbuena, oyuna girer girmez golünü attı. Kasımpaşa da 1 dakika içinde aynı gole cevap verse de, puan kaybetmekten kaçamadı.

Eğer kötü bir sonuç alınmışsa, basın mensuplarının sorularını geçiştiren veya yanıtlamayan Aykut Kocaman, bu maçla birlikte çıkışa geçti ve takımı hakkında uzun uzun demeçler verdi.

Değerleri okurlarım bugünlük kadar, kalın sağlıcakla..

 

Yorumlar
TREND HABERLER