YAZARLAR

Trabzonspor Antalya'da güç topluyor

Her kış olduğu gibi bu kış da Antalya kampı birçok takıma devre arasında ev sahipliği yapacak. Süper Lig'in ara tatile girmesiyle birlikte kampa çekilen Trabzonspor kafilesi, çalışmalarını tam gaz devam ettiriyor.

Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]

Her kış olduğu gibi bu kış da Antalya kampı birçok takıma devre arasında ev sahipliği yapacak. Karadeniz fırtınası Trabzonspor’da devre arasında Antalya'da kondisyon depolayacak.

Süper Lig'in ara tatile girmesiyle birlikte kampa çekilen Trabzonspor kafilesi, çalışmalarını tam gaz devam ettiriyor.

Çalımbay yönetimiyle birlikte 11 resmi maçta 9 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet oranıyla yukarı doğru bir grafik çizen bordo-mavili takımda yüzler gülüyor.

Rıza Çalımbay ismi Trabzonspor ile anılmaya başladığı andan itibaren yükselen negatif ve pozitif tepkilere dönüp baktığımızda; geçen kısa bir zamana karşın epey mesafe alındığını söyleyebiliriz.

Umarız bu güzel durum hep böyle sürer.. Elbette bazı aksaklıklar olacaktır, lakin olası sorunları ve tökezlememeleri atlatmayı başaracaktır.

Bazı mevkilere takviye şart!

Rıza Çalımbay'ın iki  transfer istediği bilinirken, Bongondo ve Volkan Şen'den takım bulmaları istendi.

Mas'ın Boca Juniors'a transferinin gerçekleşmesinin ardından, Trabzonspor sol bek  arayışlarına başladı.

Beşiktaş'ta fazla forma şansı bulamayan Mitroviç'i kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor, Çalımbay'ın onayını aldı.

Bordo mavili takım, Rodallega'yı da bildirdi.

Gole yardımcı kanat oyuncusu arayan Karadeniz ekibi, eksiklerini tamamlayarak şampiyonluk yolundaki ortaklığını sürdürmek istiyor.

Yorumlar
TREND HABERLER