YAZARLAR

Trabzonspor Kasımpaşa'yı 3 golle geçti!

Süper Lig’in 15. Haftasında Kasımpaşa evinde Trabzonspor’u ağırladı. Burak Yılmaz’ın yıldızlaştığı maçta, konuk takım ev sahibini 3-0’lık net bir skorla mağlup etti. Bordo mavililer, ben de buradayım mesajı verdi.

Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]

Süper Lig’in 15. Haftasında Kasımpaşa evinde Trabzonspor’u ağırladı.

Tribünlerin dolu olduğu maçta, Kasımpaşa tarafını  neredeyse Trabzonsporlu taraftarlar domine etti. Teknik direktörlüğe Rıza Çalımbay'ın getirilmesinin ardından son 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlikle seri yakalayan Trabzonspor, Kasımpaşa'yı da mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

Burak Yılmaz’ın yıldızlaştığı maçta, konuk takım ev sahibini 3-0’lık net bir skorla mağlup etti. Son 4 haftayı boş geçmeyen Burak Yılmaz, gol krallığında Galatasaraylı Gomis’i yakaladı.

Maça hareketli başlayan ve istediğini almakta gecikmeyen bordo mavili takım, ligde puanını 25’e yükseltti. Böylece fikstürde 7. Sırayı aldı.

En yakın rakibiyle puan farkını 1’e indiren Trabzonspor, zirveye çok da uzak olmadığını hissettiriyor.

Kasımpaşa’nın etkisiz oyunundan faydalanan Rıza Çalımbay’ın doğru tercihleri Borda-mavili takımı fazlasıyla hareketlendirdi.

Oynadığı istekli oyunla rakiplerini tedirgin eden ve istediği puanları layıkıyla alan Trabzonspor, ben de buradayım mesajı verdi.

Sevgili okurlar bir sonraki yazıda buluşmak ümidiyle kalın sağlıcakla...

Yorumlar
TREND HABERLER