TRABZONSPOR

Trabzonspor taraftarlarından istifa çağrısı

Trabzonspor taraftarları Aytemiz Alanyaspor maçındaki mağlubiyetin ardından Ersun Yanal'ı istifaya davet etti.

Trabzonspor taraftarlarından istifa çağrısı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig 6. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Türk futbol tarihine geçen maçta Alanyaspor, 3-0 yenik duruma düştüğü maçın ikinci yarısında skoru 4-3'e getirince bordo mavili taraftarlar adeta isyan etti ve teknik direktör Ersun Yanal istifa diye bağırdı.

Trabzonspor taraftarları, Aytemiz Alanyaspor maçında skorun 3-0'dan 4-3'e gelmesinin ardından teknik direktör Ersun Yanal'ı protesto etti. Alanyaspor'da 82. dakikada Vagner Love'un attığı penaltı golünden sonra tepki gösteren Trabzonspor taraftarları, Ersun Yanal'ı istifaya davet etti. Bordo mavili taraftarlar daha sonrasında ise "Söylesene Ersun Yanal takım niye oynamıyor." tezahüratında bulundu.

Trabzonspor-Alanyaspor maçı golleri ve geniş özeti


Saffet Susic'ten Trabzonspor'a aynı taktik

Geçen sezondan itibaren Süper Lig'de boy gösteren Alanyaspor, bugüne kadar çıktığı 40 maçta sadece iki kez ilk yarıda 2 oyuncu değişikliğine birden gitti.

Mücadelenin 39. dakikasında Gassama yerine Efecan Karaca ve Birol Parlak yerine de M'Billa'yı oyuna sokan Susic, dalga dalga gelen Trabzonspor hücumlarına engel olmak istedi.

Trabzonspor'da Ersun Yanal skoru koruyamıyor

Yorumlar
TREND HABERLER