SÜPER LİG

Trabzonspor'da Okay Yokuşlu şoku!

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'a Okay Yokuşlu'dan kötü haber geldi.

Trabzonspor'da Okay Yokuşlu şoku!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sabah basına kapalı çalışma yapan bordo-mavililer, akşam saatlerinde günün ikinci antrenmanını basına açık olarak gerçekleştirdi.


Antrenmana milli oyuncular Erkan Zengin, Alvarado, Mbia ile sakatlıkları bulunan Okay Yokuşlu ve Bourceanu katılmadı. İki gündür hastalığı nedeniyle antrenmanlarda yer almayan Alman oyuncu Marko Marin ise takımla çalıştı.

Okay Yokuşlu sakat döndü

21 Yaş Altı 2017 Avrupa Şampiyonası Elemeleri grup maçında Hollanda ile dün akşam karşılaşan milli takımda sakatlanarak oyundan çıkan Okay'ın durumunun Kayserispor maçı öncesi kritik olduğu bildirildi.

Trabzon'a dönen ve kulüp doktoru tarafından da kontrolden geçirilen Okay Yokuşlu'nun sağ baldırında şişlik olduğu ve ağrı hissettiği, iki gün süreyle antrenmanlara çıkmayacağı belirtildi. Genç oyuncunun maça yetiştirilmeye çalışacağı ancak durumunun cuma günü yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacağı belirtildi.

Şota Arveladze eski günlerine döndü

Antrenman öncesinde teknik direktör Şota Arveladze'nin topla yaptığı hareketler büyük ilgi çekti. Takım koşu yaparken topu omzunda sektiren ve çeşitli hareketler yapan Arveladze, taraftarlardan da alkış aldı.

Bordo-mavili futbolcular antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç yaptı. Arveladze sık sık oyuncularını uyardı ve özellikle paslarda yüksek isabet oranı tutturmalarını istedi. Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER