ALANYASPOR

Vagner Love'dan tarihi performans

Alanyaspor'un golcü futbolcusu Vagner Love, Trabzonspor deplasmanında 4-3 kazanılan maçta hat trick yaparak tarihi bir performans sergiledi.

Vagner Love'dan tarihi performans

Alanyaspor'un yıldız futbolcusu Vagner Love, Trabzonspor deplasmanında 3-0 yenik durumdan 4-3 galip gelen takımının bu başarısında büyük rol oynadı. Performansıyla maça damga vuran Vagner Love karşılaşma sonrasında da açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor 3-4 Alanyaspor Vagner Love'un golleri

Trabzonspor'un, Spor Toto Süper Lig 6. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a 4-3 mağlup olduğu tarihi maçta 3 gol birden atan Vagner Love müsabakaya adeta damgasını vurdu. Maçta attığı 5 şutun 4'ünde isabet yakalayan Vagner Love, bunların 3'ünde golü bulmayı başardı.

VAGNER LOVE'UN PERFORMANS İSTATİSTİKLERİ:
Gol: 3
Şut: 4/5
Pas İsabet: %89
İkili Mücadele: 14/22
Top Kapma: 2

Vagner Love'dan Trabzonspor maçı sonrası açıklama

Vagner Love maçın ardından yaptığı açıklamada, " Kariyerim boyunca böyle geri dönüşler oldu. Ama bu Trabzon olduğu zaman daha zor ve güzel oldu. Devrede yaptığımız konuşmaları uyguladık. İstediklerimizi başardık. Bu yüzden çok mutluyum. Sahaya çıkan her futbolcu en iyisini yapmak ister. Ben de bu isteği yeteneğimle birleştirdim. İşler de iyi gitti. Maçın adamı ise bence Alanyaspor."

Trabzonspor-Alanyaspor maçı golleri ve geniş özeti

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER