DİĞER HABERLER

Veda vakti geldi! İspanya bu teklifi konuşuyor

Çin kulübü Guangzhou Evergrande, Arda Turan ile ciddi biçimde ilgileniyor ancak teklif, henüz resmen iletilmedi.

Veda vakti geldi! İspanya bu teklifi konuşuyor

Çin kulübü Guangzhou Evergrande, Arda Turan için 50 milyon Euro bonservis ve 3 sene için 60 milyon Euro yıllık maaş ayırdı. İspanyol basını, "Beklenen astronomik teklif geliyor." yazdı.

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut'un geçen hafta Barcelona'ya yıldız futbolcunun geleceği üzerine bir toplantı gerçekleştirdiği öğrenildi. Bulut'un Arda ile de görüştüğü belirtildi.

Sport'ta yer alan habere göre transferi gerçekleşmesi halinde hem Barcelona hem de Arda Turan maddi açıdan ciddi bir gelir elde edecek.

ARDA KALMAK İSTİYOR

Ara transfer döneminin sonu yaklaşırken Arda Turan'ın ise Barcelona'da devam etmek istediği biliniyor. Forma giymek için mücadele veren Arda, Las Palmas maçında Neymar'ın yerine görev yapmış ve 90 dakikada sahada kalıp 1 de gol atmıştı.

Arda Turan

ASTRONOMİK TEKLİF YOLDA

Sport gazetesi Arda Turan'ın fikrinin ancak çok astronomik bir teklifle değişebileceğini ve bu teklifin gelmek üzere olduğunu yazdı.

Gazete teklifin 50 milyon bonservisi ve Arda için de yıllık 20 milyon olduğunu belirtirken toplamda Çin kulübüne bu transferin 110 milyon Euro'ya mal olacağını yazdı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER