YAZARLAR

Yarınları iyileştirmek için!

Gerçekler dallanıp budaklandığı halde, Fenerbahçe için galibiyet özlemi, uzun bir yol öyküsü gibi sürmeye devam ediyor.

Hakan Cerrahoğlu
Hakan Cerrahoğlu[email protected]

Felakete boyun eğersen, felakette sana boyun eğer!

Gerçekler dallanıp budaklandığı halde, Fenerbahçe için galibiyet özlemi, uzun bir yol öyküsü gibi sürmeye devam ediyor..

Fenerbahçe her geçen hafta eriyor, Anadolu takımı havasında oynadığı sıradan futbolla görkemli geçmişinden hızla uzaklaşıyor.. Gol atmayı unutmuş görüntüsüyle.

Gecenin renginin karanlık adamı yine aynı isim.. Philip Cocu..

Fenerbahçelilerin yüzlerindeki her kırışıklığın sebebi Cocu ve ağır formayı taşıyamayan futbolun kökünü kurutan kalitesiz futbolcular.

Bugüne kadar bu kadro üzerinden her sistemi deneyen Cocu; futbol felaketi İsmail Köybaşı’yla, ileriye koşmak yerine top şişiren İsla’yla, Valbuena dururken oyuna aldığı, ruhsuz adam Alper ile probleme çözüm arıyor. Doğru zamanda doğru oyuncuları, bir araya bir türlü getiremiyor.

Mehmet Ekici üç yıldır müzmin sakat, iyileşemiyor. Tam iyi oynarken yeniden sakatlanıyor. Ayew oynadığı futbolla S.O.S veriyor. Frey’in kaçırdığı gollerde, gözler Fernandao’yu arıyor.

Bir cümle ile özetlersek;

“Felaket, kabarık yanlışlar sayısını sıfıra indirmeden” Cocu’nun biletini kes lütfen!, sayın başkan.

Yarınları iyileştirmek için.!

Bir kısa mesajımda İnternetspor’a:

Dostum Mehmet Özışık’ da; yarınları iyileştirmek, daha güzel hale getirmek için hızla çalışıyor, yeniliyor, yenileniyor. İnternetspor spor sitesi için kaliteye değer veriyor. Kendisine yeni yılda site platformundaki yenilikçi değişim sürecinde bol şans diliyorum. Aramıza katılan sevgili kardeşim Hakan Aytaç’a da renkli yazılarında başarılar diliyorum.

Yorumlar
TREND HABERLER