MİLLİ TAKIM

Yıldırım Demirören ve Lucescu hakkında şok sözler

Ünlü yazar Hıncal Uluç, Türk futbolundaki başarısızlıklar nedeniyle TFF Başkanı Yıldırım Demirören'i suçlarklen, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun Türkiye hakkında söylediği sözleri eleştirdi

Yıldırım Demirören ve Lucescu hakkında şok sözler

Ünlü yazar ve yorumcu Hıncal Uluç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu hakkında çok sert açıklamalar yaptı.

Lucescu’nun Türkiye’ye hakaret eden birisi olduğunu dile getiren Uluç, Yıldırım Demirören’in halen TFF Başkanı olarak görevine devam etmesini ‘Türk futbol tarihinin yüz karası olayı’ olarak nitelendirdi.

TFF Lucescu ile yola devam etme kararı aldı

İşte Uluç’un o açıklamaları;

“Benim için haftanın olayı Yıldırım Demirören isimli zatın hala şu anda TFF Başkanı olarak göreve devam etmesidir. Türkiye’ye söverek defolup giden adamın ayağına kadar giderek yalvar yakar Türk Milli Takımı’nın başına getiren adamdır Yıldırım Demirören.”

“TÜRK FUTBOL TARİHİNİN YÜZ KARASI OLAYIDIR”

“Geldiğinden beri adamın yaptığı doğru dürüst tek bir şey yok. Ne doğru dürüst bir sonuç ne de takım var. Yaptıklarıyla söyledikleri birbirini tutmuyor. Ne dediğini bilmeyen bir adam hala milli takımın başında, onu oraya getirmek için çırpınan Demirören hala TFF”nin başındaysa, bu Türk futbol tarihinin yüz karası olayıdır.”

“Milli takımı sırf gençleştirme lafı yüzünden, insancıl bir merakla izledim, ikinci maçı da izlemedim. Bu benim milli takımım değil. Çünkü bu Yıldırım Demirören TFF Başkanı olduğu zaman ona bağlı olan bir milli takım benim olmaz. En son İtalyan medyasına Türkiye’den Doğu Ülkesi diye bahsetti.”

“DAHA NASIL AŞAĞILAYACAK YA?”

“Ben 9 dil bilirim ama Türkçe öğrenmem, çünkü öğrenirsem Türk medyası beni parçalar dedi. Daha nasıl aşağılayacak ya? Benden milyonlar alıp Türkiye Çavuşescu ülkesi diyerek defolup giden adam, şimdi Türkiye Doğu Ülkesi, orada her şey olabilir anlamında laflar edecek. İtalyan medyası kadar parlaçalayan medya var mı? İtalyanca’yı bilirim ama Türkçe’yi öğrenmem diyor. Böyle de bir yalancı bir adam. O takım hiç bir sıfatla benim milli takımım değil.”

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER